Ahoj, nečetla jsem celou diskuzi, tak jenom moje "zkušenost". Dcera je také v první třídě. Už v červnu na třídní schůzce nám dala paní učitelka na rozmyšlenou, které písmo chceme, aby se naše dítě učilo. Zhruba půlka třídy se v září přihlásila na Comenia Script a půlka na psací písmo. Dcera se učí CS. DOst jsem o tom přemýšlela, zakládala jsem na začátku školního roku diskuzi. Manžel (cizinec) byl rovnou pro CS, kamarádka v lavici (také ze smíšeného manželství) byla rovněž přihlášena na CS, já prakticky psací písmo nepoužívám už léta. Když už píšu někomu vzkaz rukou, tak hůlkovým písmem. Lze to po mě lépe přečíst. Psací písmo mi ve škole šlo dobře, neměla jsem žádné problémy, ale postupem času, jak nepíšu, neumím psát rychle čitelně a zkrátka už mě nebaví. JInak děti se budou učit psací písmo alespoň číst. Jinak dcera chodí do normální ZŠ, ale učitelka je zkrátka úžasná, nic pro ni není problém, ani učit půlku třídy jedno písmo a druhou půlku jiné
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.