je pravda, že když chci, aby to po mě někdo přečetl, píšu vždy tiskace, včetně např. seznamu na nákup, na který jde někdo jiný z rodiny než já. jen svoje poznámky píšu psacím písmem a ty po mě nikdo nepřečte. na druhou stranu - nevím - dříve se to naučily všechny děti a nemám pocit, že byly tak rozdílné od těch dnešních (krome rodičů, kteří hledají pro své děti na vše omluvy) navíc jsem četla, že údajně výuka psacího písma podporuje rozvoj mozku - ale to neumím posoudit..... dodnes mám doma schované dopisy, co mi babičky a dědové psali na tábory a ŠVP a je to pro mě cenná památka. Zajímavé je, že všichni psali hrozně podobně - asi vliv předmětu "krasopis" (akorát babi - přeučená levačka měla písmo jiné)
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.