Psacím píšu často, je přirozená záležitost. V průběhu let se hodně vyvíjelo. Někdy v průběhu vysoké jsem měla takovou upravenou verzi psacího: bylo spojité, ale velká písmena a několik málo malých jsem psala spíš jako tiskací, kromě toho bylo dost kolmé. Ale pak jsem se zase přirozeně vrátila k úplně obyčejnému psacímu - můžu s ním psát dlouho a neunavuje se ruka, což u tiskacího tak nemám.
On ten ComeniaScript by se mi i líbil, kdyby byl spojitý. Vadí mi na tom ta oddělená písmenka, už jsem viděla děti, které tímhle způsobem nerozlišují mezery mezi písmenky a mezi slovy a vypadá to dost šíleně a ještě šíleněji se to po nich čte. Ale samozřejmě to není reprezentativní vzorek.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.