Ráda bych znala různé názory k otázce, co vlastně je úkolem muže a co ženy v dnešním vztahu dvou lidí, mám pocit, že to každý vnímá jinak.
Jaká je vlastně "mužská" a "ženská" dělba práce? Pro někoho je samozřejmé se dělit práce v domácnosti, protože jich je většina a čistě mužské práce (kácení stromů, štípání, vyhrnování sněhu traktorem..) jsou na ústupu. Pokud se vytvoří zorec rodiny - ty jsi ženská, tak máš své práce a já jsem mužskej - tak mám také své a ty bys nezvládla pokácet strom a vytahat z lesa dříví, tak mě obdivuj a buď ráda, že jsi doma v teple u plotny a obskakuj mě, tak to je správně... tak to je peklo. Ta žena si skutečně připadá méněcenná a honí se od rána do večera každý den, protože pán tvorstva přeci jednou za dva měšíce navštíví s pilou les - a má zásluhy na dalšího půl roku.. dál může ležet na gauči a vyžaduje obdiv..
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.