Re: Jak vnímáte mužskou a ženskou roli v rodině? Dělbu práce?
U nás v rodině dělíme práci na mužskou a ženskou. Bydlíme na vesnici v RD, topíme dřevem. Takže můj manžel dělá dříví na zimu-to je věc, kterou bych opravdu nezvládla, protože motorový pily i cirkulárky se vyloženě bojím a pak provádí dodělávky na domě(to je práce ještě tak na 20let) a veškeré opravy, včetně auta. Já vařím, peru, uklízím, žehlím...atd. Nikdy jsem nad tím až tak nepřemýšlela, ale já vařím, protože to umím a manžel ne. Manžel řeže dříví, protože umí s motorovou pilou, zatímco já ne. Když je potřeba, tak manžel naskládá nádobí do myčky a já zase naštípaný dřevo do kůlny. Popravdě řečeno, moc to doma neřešíme a každý děláme to co je potřeba a to co umíme.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.