Re: Jak vnímáte mužskou a ženskou roli v rodině? Dělbu práce?
"Kytko, tebou popsané věci ohledně auta bych nedělala, když vím, že mám chlapa, nejde o to, že bych to neuměla, ale pořád se ptám proč to mám umět? ...ať mě laskavě nemutí dělat věci, které má zase zvládnout on. "
Kapradino, beru to takhle - on je živitel a zrovna maká v práci od rána do hodně pozdního večera, abych mohla zaplatit tu novou pneumatiku, nové bezpečnostní dveře.... Já jsem na rodičáku, a zákonitě mám víc času. Mám tedy sedět na zadku, a čekat, až bude mít někdy za týden, čtrnáct dní díru v programu, aby mohl dojet do servisu? JÁ potřebuji denně auto, takže se i JÁ postarám o tom, aby bylo pojízdné. Kdybych to bylo nad moje síly, nenechá mě v tom plavat, ale oba víme, že by to bylo za cenu ošizení práce, které si teď nemůže dovolit.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.