Re: Jak vnímáte mužskou a ženskou roli v rodině? Dělbu práce?
Já jsem se nikdy s žádným "pánem tvorstva" nesetkala Všechny své vztahy jsem navazovala hodně mladá, od svých 20ti let jsem se svým manželem, takže všechno vyplývalo tak nějak přirozeně. Nemuseli jsme se přít ani nijak vymezovat, co kdo bude dělat. Každý z nás se chopil toho, na co se cítil nebo co bylo zrovna třeba. Mám asi docela štěstí, že jsem neambiciózní typ, kterému nevadí péče o domácnost, a manžel je typ, kterému nevadí udělat jakoukoliv práci, takže třecí plochy ani nevznikají. Třeba vaření obstarávám většinou já, ale když se mi nechce nebo nemám čas, uvaří klidně manžel. Auto zase myje obvykle manžel, ale když to z nějakého důvodu neudělá, nemám problém umýt ho sama. A tak dále ...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.