Nevím, ale nejsem divná, když mi stačí pořádná snídaně na start... poloviční oběd, a večeře už jen odbývám ? Nehubnu. Je to moje normální stravování.
Př. ráno jdu do billy těsně před tím, než jdu do práce, koupím si dvě cereální kaseirky, k tomu aktívii nápoj, banán, musli tyčinku nebo jinou mlsku. Prostě si nakoupím velkou sváču a pití, pokaždé v jiné obměně.
Sváču ovoce, k obědu si dávám poloviční porce normálního jídla. A večeři si někdy podle hladu dám tvaroh s něčím a někdy jen jogurt s musli nebo jen ovoce.
Kolegyně mi řekla, že by umřela hlady..ale tak já se najím pořádně většinou hned ráno
A jak to máte jen v přibližném vymezení za den vy? Myslím jestli je tu někdo kdo má podobný rytmus jako já.
Jinak jsem štíhlé postavy. Ale nemám to dané geneticky, v dětsví i pubertě jsem byla oplácaná, než jsem si našla tenhle režim. A nehladovim, prostě se ráno pořádně najim , protože mám hlad a pak už tak nějak nepotřebuju
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.