Můj tchán tohle umí a nevadí mu to. Ráno se hodně nají a zbytek dne už nemusí jíst vůbec nebo třeba až večer rozumnou večeři. Je štíhlý.
Já jak nemám co dvě hodiny nesladké jídlo (stačí málo, ale musí být pravidelně), je mi špatně od žaludku.
Jinak protože máš v jídleníčku hodně sladkého (ovoce, müsli tyčinky, jogurtové nápoje, to vše jsou skryté cukry), tak máš dost energie, ale protože k tomu nemáš nic dalšího, tak je to tak akorát, abys nepřibírala. Evidentně jsi méně citlivá k pocitu hladu, navíc se ti asi zadařilo stáhnout (nebo neroztáhnout) si žaludek, takže se snadno zasytíš.
Mně by tolik sladkého během dne zabilo, ne že by mi to nechutnalo, ale fakt mi to nedělá dobře. Takže mi nezbývá, než ti závidět, jelikož jsem přesně tvůj opak, jak co do postavy (v dětství vyzáblina co ji chtěli mámě odebrat pro podvýživu a později ji cpát věčně do ozdravovny, teď koule), tak i do potřeb ohledně jídla .
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.