jed sem sněd sem.... pecen chleba, krajáč mléka, tátu mámu.... inu dobrá snídaně krajíc chleba a s máslem a šunkou a čtvrt červené papriky svačina domácí buchta s pudinkem a ovocem, dohromady 2 kostky. budiž mi omluvou, že sem dávala sotva polovinu cukru co jinak dává do těsta i pudinku moje mamka. oběd v troubě pečené brambory s cibulí, cuketou, hráškem a klobáskou. tu mi vyžral chlap, takže sem měla jedno sousto k tomu misku zeleninovýho salátu svačina houska s máslem a banán večeře další kostka a půl tý buchty, půlku mi sežral syn. budu skučet, posladkým večer mě pálí žáha žeru dost, o tom žádná, po porodu se budu muset zase srovnat jinak zase při kojení hrozně přiberu
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.