Tak ja to risknu a zkusim to sepsat: Snidane: Min. 2 krajice chleba nebo rohlik + krajic, 2 housky atp. - s maslem a syrem a sunkou, obcas s pomazankou, domaci pastikou, maslem a medem nebo maslem a marmeladou. Vzdy s klasickym maslem. K tomu hromada zeleniny, Caro s mlekem a po snidani o zapijim kotlem caje. Behem dopoledne uzobavam zeleninu, co zbyla od snidane, obcas nejake ovoce, co pripravuju batoleti. Obed: celkem velka porce bezneho jidla, zpravidla s masem, nic moc dietniho, bez polevky, ale za to obcas dojim po batoleti. Jindy mam misto hlavnho jidla nekolik taliru huste polevky. Odpoledne zpravidla nejaky kus peciva (spis vice kusu) s necim (syr, pomazanka...) a/nebo ovocny smetanovy jogurt + uzobavam, co pripravuji k svacine batoleti. K veceri bud to, co bylo k obedu nebo husta polevka, vcera napr. byla domaci tlacenka. Po veceri se vetsinou jeste dorazime nejakym ovocem nebo zeleninou, manzel klidne i necim sladkym (a ja od nej nekdy zobnu).
Uff, je mi z toho najednou nejak tezko, kdyz to tak vidim sepsane.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.