Snažím se snídat, ale naučila jsem se to vlastně až v těhotenství a i tak si zvládnu dát jen něco menšího (většinou müsli tyčinku). Jsem sova, můj organismus se probouzí až tak kolem desáté, takže snídat v tuhle dobu, dám si klidně něco většího.
Takže snídaně většinou müsli tyčinka, svačina (když je čas) jogurt nebo sušenka, perník, ovoce, oběd střední porce, zákusek (sušenky, čokolády, prostě něco sladkého), svačina jogurt nebo opět něco sladkého , večeře normální porce. Jsem hrozný sladkožrout (hlavně čokoládožrout), takže spíš sním menší porci oběda a dojím to sladkým. Vím, že to ideální není, ale kdybych jedla normálně, stejně bych si čokoládu dala a byla bych pak jak koule.
S tvým jídelníčkem bych měla hlad a ještě neustálou chuť na sladké.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.