Re: Školkové dítě se chce kamarádit s rodinou se kterou se nechci kamarádit já...
taky jsem na to trošku háklivá, naše holka nesnese nosit špinavé oblečení- pokud je doma, okamžitě mění, venku to zvládne a pronese, že to nevadí, že se to vypere, tak aby to nevyznělo, že je jako "fiflena"
ale pokud by má dcera stála být s tou holčičkou, raději pozvu holku k nám spát a tam si to můžu korigovat já
jako máme za přátelé jednu rodinu, kde je hygiena mimo- jako po velké na wc si nemyjou ruce, před jídlem vůbec, všechno upatlají atd atd, je jim 8 a 9 let, a když jsou u nás tak to trošku uhlídám- umýt si ruce, ale taky se mi stalo, šlo nějaké dítě na záchod a všechno to tam nechalo, tak jsem si v duchu říkala, že si "určitě" umylo ruce, ale víš co, oni jsou strašně hodní a mám je ráda pro jiné věci
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.