Zdravím holky!
Jdu nahlásit, že u nás proběhl začátek školního roku dobře. Lucka měla trošku změny, stěhovali jim třídu do jiné budovy, mají novou asistentku a je v jiným stacionáři (taková jako družina po škole). A u ní všechny změny jsou horší...ale zvládla to krásně.
Anežka ve školce jako mazačka, ujala se mladší nové holčičky a prý se o ni vzorně starala celý den
a je spokojená.
Vojta u našich nadšenej a já v práci jsem si neskutečně od nich odpočívala
.
Zatím jsme byli všichni jedním autem, ale od zítra bude manžel ráno rozvážet a já povalím na sedmou do práce a pak budu končit v jednu, půl druhé a pojedu zase pro děti do institucí a manžel posléze nakoupí, bude-li potřeba a dorazí domů tak kolem šesté. Bohužel to jinak nejde. Akorát uvidíme, jestli nebude spotřeba nafty ve finále větší než můj plat, aby se to vůbec vyplatilo.
A jak vy, vaši prvňáčci a malinkatí školkáčci?
Hoflenko su ráda, že se vám domeček blíží ke konci a budete bydlet ve vysněném. Obdivuju, že jste se takhle do toho pustili a držím palce, abys našla práci.
Semínko teda, to je Rubínek fakt borec, že si takhle sleze z toho žebříku a pak ten úklid!!! Fakt se nebojíš s tou zásuvkou? Je fakt šikulka!
A na cvičení ti odpověděl moc pěkně!
Illaaa to jsou super novinky s čůráním! Petřík zvládne za chvíli i toto! A hláška od nemluvícího dítěte je super taky!
A spaní ve společné posteli musí být už v tuto dobu mazec! Naši všichni sebou melou, kopou...no užívám si je když jsou marodní hodně, a to se vůbec nevyspím. Takže naprosto chápu, že bys už chtěla ho přesunout do jeho a držím palce, aby to proběhlo co možná hladce!
A vánoce už taky řeším, zatím jen teoreticky a závidím, že už něco máš.
Minonk to jsi dobrá, žes pustila Daníka takhle s rodiči na dovolenou tak daleko! To bych asi nedala, možná tady na chatu. A snad ta horečka a průjem nebyli nic hrozného.
A co Daník ve školce?
Destenko co Marička? Chodí do stejné školky s Maxíkem? A odpočinula sis od nich, nebo jsi měla nervíky co a jak Marička zvládá?
Já první školkový den Lucinky tehdy jsem i obrečela, Anežka měla 3 měsíce a spala skoro celé dopoledne na dvoře v kočáře a já se najednou cítila taková sama
. Začátky jsou holt těžký
Jdu do hajan, ještě nejsu zvyklá na to ranní vstávání. Všem dobrou noc.