Re: Nová kuchyňská linka - co by nemělo chybět a naopak, co je po zkušenostech zbytečnost/hloupost?
Ještě k těm tipům, co si moc cením jsou právě ty zátěžové šuplíky, kde mám skleněné valibuky s moukami... a jsem vděčná truhláři, že nám doporučil varnou desku bez kovového rámečku, který zavazí hrncům když vaříš ve více a musí se vejít - rámeček některé zvedá nad úroveň desky a je pak horší přenos tepla. Nemám indukci, protože by se nám hodně prodražila na kompletní výměně hrnců, pánviček, tlakových hrnců... Sprchu v baterii také nemám byť jsem ji zpočátku hodně chtěla... bylo mi řečeno, že je to vesměs první věc, která "odejde" v bateriích. Nechybí mi Jo a pochvaluji si závěsný systém na pánvičky
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.