Re: Nová kuchyňská linka - co by nemělo chybět a naopak, co je po zkušenostech zbytečnost/hloupost?
To bych si tak tedy nenechala bulíkovat co je dobré a co ne,zvlášt od chlapů řemeslníků - dřzová vytahovací sprcha je hodně dobrá a užitčná věc,bez ní bych nechtěla být,máme už druhou,na první jsme se uchrtili a za chvíli odešla,tak druhou jsme už koupili dražší a slouží mnoho let. Zrovna tak rámeček kolem sklokeramdesky-je moc pěkný a bez něj by to bylo takové nijaké.
A mám tedy taky dobře vyřešný odpadkový koš - žádné zbytečně drahé a předražené systémy třídící,to si panečku mnou obchodníci ruce,mám už asi 100 let umělohmotný koš,který dole po sešlápnutí see otevře směrem ke mně,do strany-takže mě netrápí,když mám zrovna ruce plné skořápek třeeba a potřebuji je vyhodit,nemusím kvůli tomu mít drahé skřínky,které lze otevírat jen zatlačením a podobné pikačoviny.Koš mám jeden a valíme do poplenicevšechno,tím že třídíte,se vůbec nic nezmění,akorát zase občany zabaví nějakou hloupostí,aby mohli vymyslet,jak z nich dostat další prachy.Zároven se mi u toho koše neotevírá žádné víko nahoru,čili nemusím počítat s extra prostorem nahoře.A koš stojí na kraji linky pod jedním šuplíkem-skřínkoou,která kvůli tomu není až na zem.
Na jednommístě mezi skřínkama mám menší mezerku a tam mám vyjížděcí věšáček na hadr na ruce a uterku
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.