Re: Nová kuchyňská linka - co by nemělo chybět a naopak, co je po zkušenostech zbytečnost/hloupost?
Jednoduse bych rekla cim vic mista tim lip - na plose i ve skrinkach. Ja mam rada prakticke veci, nemusi byt ani moderni. Treba sporak s 5 horakama je temer nutnosti, nebo alespon aby byl minimalne 80cm sirokej aby se tam vesly velke panve. Hloubka pracovni desky dela hodne, 62-65 cm je malo. Pak velke supliky pod spoarkem, alespon tech 80 na sirku, radeji i vic. Mam rada pracku v kuchyni, snad uz v 5. mnou navrzene kuchyni ji tak mam a vyhovuje mi to. Elektricke a jine pristroje mam rada na pracovni desce, ale to chce hodne mista. Kavovar, Kitchenaid, vaha, toaster, konvice jsou stabilne venku, ale to je proste luxus velke kuchyne. Misto bych jim neobetovala pokud bych nemela 8m pracovni desky. Magneticke otevirani dvirek je fajn (magnetic pressure touch) a nebo hodne dlouha vodorovna madla aby byla vzdycky po ruce. Misto na trideny odpad - my treba musime mit 5 ruznych takze pouzivame delene vysouvaci kose. A jinak se teda pridavam k priznivcum indukce - po tri tydennim temer bojkotu jsem obratila nazor o 180 stupnu. Rychlost oproti plynu je markantni.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.