Re: Nová kuchyňská linka - co by nemělo chybět a naopak, co je po zkušenostech zbytečnost/hloupost?
Kuchyň na 10 let? Fakt počítáš, že všechny ty vymoženosti, co jsi popsala výše, pořídíš znova už za 10 let? Ono to uteče straně rychle Máme 15 letou linku (kterou jsme získali spolu s bytem v jejím stáří cca 5 let) a počítám, že vydrží ještě dlouho, měnila jsem jen takové ty přihrádky na příbory a samozřejmě postupně spotřebiče. Naší měli kuchyňskou linku 35 let a kdyby se nestěhovali, mají ji asi dosud ... Jo a ještě jsem se chtěla zeptat, jak je to s těmi skříňkami na servomotorek, když vypadne proud - otevřou se, nebo zůstanou zavřené? (vtipkovala jsem u švagrů, že když vypadne proud, nevyndají si ani skleničku na vodu, ale vytřeli nám zrak tím, že mají v "kůlně" záložní generátor kvůli bezpečnostnímu systemu, čímž se osud skříněk zamluvil)
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.