Re: Nová kuchyňská linka - co by nemělo chybět a naopak, co je po zkušenostech zbytečnost/hloupost?
Koukám, že tady se preferuje indukce. Nám doporučena sklokeramika v ceně kvalitní indukce a jsem spokojená, neměnila bych. A desku na vaření koupit větší než běžnou velikost, na běžnou se mi nevejdou hrnce vedle sebe. A já už mám druhou bez rámečku, nepřekáží to hrnci a hladce se udržuje, líp vypadá. Nešetřit ani na odsávači par, ten levný jsme měnili po pár měsících, byl hlasitý a netáhnul. Trouba v úrovni pasu nebo jak to napsat, prostě jako položená na lince. Kamarádka má v výš a je to na opaření. Určitě výsuvy. Desku z tepelně odolného materiálu, abys horký hrnec s plotny nebo plech rovnou položila a neřešila prkýnka. Baterii se sprchou, to je věc co používám denně. Zamyslet se nad odpadkovými koši, já mám nedomyšlené ve špajzu a je to k vzteku.
Jo a lednici s ukazatelem stupňů, teploměrem, mi nemáme a jsou kolem ní věčné spory. Já lednici přidávám a chlap ubírá.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.