Adjusko, u nás se kvůli dárkům i plakalo. Letos to byla 6letá dcera, která nedostala jediný dárek, o který si napsala Ježíškovi. V listopadu jsem se snažila jí ho takticky vymluvit, ale žádný jiný dárek ji nenapadal, tak si napsala jen o ten jediný (plyšová hračka na baterky, jakých máme hromady, dva dny po svátcích už nikoho nezajímaly a tato stojí kolem 1000 Kč ). Před lety brečel tehdy 10letý syn, že nedostal vysněnou elektronickou hračku. Byl předem upozorňovaný, že ji nedostane, přesto doufal.
V ten moment, kdy jsem smutné dítě sledovala, mě to moc mrzelo, ale následně jsem uznala, že je to pro ně i životní lekce, že nedostanou vždycky to, po čem touží.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.