Tak ono mezi námi, proč dítěti kupovat mobil když ho nepotřebuje? Mobil přeci není hračka Naše malá ho třeba má od osmi let, ale koupila si ho více méně sama - dala vše z kasičky a my jsme jí jen připlatili na paměťovou kartu a bezp. fólii... No a má ho jen proto, že má nejlepší kamarádku z místa, kde bydlí, ale z osady vzdálené cca 7 km a docela často si holky volávají a mě už opravdu nebavilo pořád půjčovat můj mobil... navíc se mi hodí mít doma 2 mobily, na které mohu zavolat z práce když něco potřebuji. Nicméně opravdu rozumím tomu, že někdo dětem x-box, mobil, tablet... pořizovat nechce. My bychom uplatnění pro tablet doma možná našli, ale už z principu, že doma jsou dotykové mobily, notebooky... prostě o tabletu nechceme ani slyšet. To už bych možná raději koupila do domu druhou TV, jenže z jedné TV by nebylo ani omylem tolik vzrušení a radosti jako z většího množství množství také krásných dárků
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.