Ctyrlety syn si pral elektrickou masinku (resp. na baterky). Ale dopredu to nerekl, dozvedela jsem se to od nej 23.12. navecer. Dlouho dopredu jsem mela presne vymyslene darky i jejich pocet a masinka v nich nebyla. Shodou nahod jsem ji ale v jednom obchode potkala a protoze o ni mluvil manzel, ze by mu ji chtel pri nejake prilezitosti koupit, tak jsem ji vzala, ze ji dostanou obe deti dohromady jako maly darek navic. Syn byl nadseny! Ale stvalo ho, ze mu ji segra bere a musi se delit. Na konci vecera jsem ho uvidela, jak stoji s nosem nalepeny na balkonovych dverich a tichym hlasem: Jezisku, prosim te, mohl bys prinest jeste jednu tu elektrickou masinku? Uplne me to dojalo.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.