můj kluk chtěl taky nějaký dotykáč, ukazoval mi i že "jenom za patnáct stovek a já přispěju z kapesného". nedostal. věděl to tedy předem, že nedostane. jednak proto, že mobily ztrácí, naposledy nový dostal v srpnu... a už někdy začátkem listopadu netušil, kde je. loni dostal tablet, letošních vánoc se nedožil... kluk mu nechtíc rozbil displej zrovna v době, kdy už jsem si řekla, že další opravu už teda ne a při příští reklamaci si nechám vrátit peníze.
a jednak proto, že k levným tabletům a mobilům mám averzi, naší rodinou postupně prošly dva levné tablety a pět levných dotykáčů - ten pátý má nejstarší holka teď od podzimu nový, takže zatím dobrý, jeden se ztratil, ale zbylé tři i oba tablety fungovaly tak maximálně půl roku (a ten jeden tablet ani to ne), a pak byly víc po opravnách než aby je děti užívaly. měsíc v opravně, den až týden fungování, další měsíc v opravně a vzteklý děti, že už ho mají ošahaný, že v něm mají svoje data a že chtěj tenhle a nechtějí ho vrátit a za vrácené peníze koupit nový... vždycky bych nejradši zařvala, dotykáč (tablet) hodila z okna a haranta zakopala někam pod zem, protože protivní byli, když jim přístroj nefungoval a stejně protivní byli, když se nesl na měsíc do opravny a zrovna tak protivní byli, když přišla řeč na výměnu...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.