Děkuji za reakce.Včera jsem se už nerozepisovala, syn dostal lego - jiné než vlak, dostali s bratrem 2 stavebnice dohromady, dohromady v ceně např.toho dotykáče. Se synem jsem před Vánoci několikrát mluvila o tom, že tak drahé dárky nejsou v možnostech Ježíška (máme aktuálně jiné výdaje) a co se týče mobilu,tak ten zatím nepotřebuje...Už před Vánoci jsem mu navrhla,že až si našetří půlku,tak mu druhou půlku přidáme a může si ho vybrat třeba k narozeninám... Nakonec si nejvíc přál ten x-box, který byl pro nás nepřijatelný jak cenově, tak "filozoficky" - nejsem zastánce trávení volného času hraním her,ostatně hry hrají na tabletu... Dostal i sportovní sadu,poměrně drahou (kterou i potřebuje),knížky,společ.hru a jiné drobnosti,takže od dárky nouze nebyla. Dnes s bráchou staví spokojeně lego a od rána si bezvadně hrají. Taky u nás dostávali vždycky alespoň něco,co si přáli, vždycky to bylo ale v souladu s našimi možnostmi, letos holt nasadil vyšší laťku, ale myslím si, že to nakonec bylo ku prospěchu, připadá mi,že si víc váží toho,co vlastně dostal.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.