tak jestli dobře čtu, tak VE VŠECH oborech na Tebou uvedených stránkách nabízejí možnost "pro chlapce i dívky".
Že tys to, mrško, vůbec nerozklikla, aby ses mohla utvrdit v tom, jak děsně moc jsme diskriminované?
Mimochodem, fakt bys uvažovala o kariéře automechaničky nebo karosářky? Jako že to fakt považuješ za takový terno a "rychlý prachy"? IMHO je to dost špinavá a náročná práce a ty prachy za to jsou asi dost zasloužený.
Já moc fandím všem holkám, který se na to daj, a feministicky by se mi líbilo, kdyby jich bylo hodně a byly šikovný, a nelíbilo by se mi, kdyby v těch inzerátech psali "jen pro chlapce" a ty holky by bez ohledu na jejich šikovnost nebrali. Případně kdyby jim házeli klacky pod nohy.
Ale taky se mi nelíbí, když se při samý "snaze o rovnost" jaksi pomíjí, že některý práce holky nechoděj dělat prostě proto, že NECHTĚJ, připadaj jim špinavý, moc těžký... a v tom skutečně žádnou diskriminaci nevidím.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.