musim rict, ze na tohle jsem vzdycky mela stesti - prestoze moje dite je/bylo nadstandartne hodne nemocny a sveho casu jsme jezdivali kazdy rok na Mesic do lazni.. zamestnavatel nemel Problem
me spis vadi, ze tady je to vse podle tabulek, dle toho jak dlouho jsi ve firme , coz se zda v poradku,ale kdyz starsi zenska kt tu je sice 20let,ale byla 12let Doma , neni v obraze, a navic je tak lina,ze nechava ucne za ni vse delat, bere o pulku az jednou tolik vic jak ty,to mi vadi.Melo by se opravdu i nejak zohlednovat jaky ohled prace ten clovek zastane..a ne ze jeden na vse odpovida - to neumim - a druhy lita jak hadr na holi a ma o hodne min, ptz proste dyl nastoupil
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.