Kudlo, kdyz jsem poprve nastoupila do soukrome firmy, kde plat urcoval sef - vlastnik firmy, bylo to v polovine 90. let, tak se mi stalo, ze jsem nastoupila za x tisic (na fakturu - byli jsme vsichni OSVC) a muj byvaly spoluzak v te dobe nastoupil za x + 40%.....delali jsme uplne stejnou praci, meli stejnou VS v CR, ja jsem navic mela rok v UK na VS a lepsi AJ (to, ze cizinci ve firme tehdy brali asi trikrat tolik, co my, na stejne pozici, to bral kazdy jako samozrejmost)
nevim, jak se to stalo, ze on mel o tolik vetsi plat, ja jsem to zjistila az po dlouhe dobe....asi to tak bylo, protoze on mel v te dobe dve male deti a manzelku, zatimco ja jsem byla svobodna a bezdetna
takze mne vubec neprekvapuje, kdyz nekde slysim, ze chlap ma za stejnou praci vic penez.....tam, kde nejsou tabulkove platy
pak cesky sef odesel a prisel sef cizinec, ktery si na to daval sakra pozor, aby si lidi nezavideli penize - a platy zazracne srovnal u chlapu, zenskych i cizincu
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.