Kudla, ten kdo řekne, že prší, za to nemůže, já tu na rozdíl od tebe neprezentuji své názory, ale ukazuji obecně známá fakta.
1) existence ženských a mužských pozic, nejen tradičních, kde se podle tebe holka umaže a nadře, ale i nově specializovaných, jakými jsou různé fakturantky, referentky .., lidi dobrého vzdělání přijímající posty za 12-16 bt
2) existence nástupů na stejnou pozici za jiný plat z důvodu, že zaměstnavatelé potřebují kvůli klientům (statusu, bance,,)chlapa vzhledem k tomu, že většinově se to takto cítí.
3) předsudky, kdo co dělat může a nemůže /chce a nechce), co je přirozené a určené, eventuálně vykomunikované mezi konkrétním párem.
Já nejsem v této diskusi osobně, kdybych k tobě měla být osobní, řekla bych, žes citlivé děvče, jsi na mě zbytečně zlá, já nehovořím o tom, že Kudla má nějaký nejapný názor, ale snažím se lapidárně vyjádřit to, co definuje postavení ženy na trhu práce dle školních počtů.
Na tvou konkrétní otázku, kolik jsou dobrý prachy pro ženskou zcela odpovědně říkám 35-40 tis, u chlapa to až tolik neomráčí, ať už je to elektrikář nebo kdokoliv jiný.
Pokud stále nechápeš a chceš mi sázet válečky, je to jen doklad toho, že ženské hnutí je na začátku