Jak, pamatuji, jak nám rekonstruovali kuchyň, fest, já byla na mateřské, tudíž doma se řemeslníky. A zedník se mě ptal na jeden detail, jak to jako chceme, a já mu odpověděla a on nějak nesouhlasil, tak nasadil ten přezíravý tón CHLAPA mluvící s nablblou ŽENSKOU (podotýkám, že jsem VŠ technik a vím co mluvím; nejsem éterická květinka, co neumí zatlouct hřebíček, a ani dojem květinky nevyvolávám) a sdělil mi, že on raději nejdřív udělá jinou věc a počká s tím na manžela. Odešla jsem si okousat nehty do vedlejšího pokoje, abych po něm neřvala a on mi nezdrhl, vzala jsem dceru ven, a když se vrátil manžel, šla jsem se podívat do kuchyně. Zedník se důležitě zeptal manžela. A manžel pravil s naprosto upřímně nechápavým výrazem: "Já nevím, to se musíte zeptat ženy, jak to chce." Zedník teda dost civěl. Já jsem zopakovala své a on to tak tedy udělal (vyhovuje mi to dodnes, věděla jsem, proč to chci). To zadostiučinění!!! mě hřálo ještě dlouho. A manžela jsem v tu chvíli milovala víc než jindy
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.