Nevim kdo co presne psal, takze reaguju na vse mozne.. Vim, ze to neni zadna morbidni obezita, presto, nebo mozna prave proto, s tim chci neco delat ted. Prirozeny pohyb mi jak vidno nestaci, do prace musim autem kvuli logistice, takze tim si taky nepomuzu, vytahem nejezdim, doma i v praci mame jen schody. Zahradu mame a fakt mne zahradni prace nebavi, mladi jsem stravila na poli a od te doby k tomu mam proste odpor. Jist cokoliv a kdykoliv v jakemkoli mnozstvi, tak jsem dvojnasobna, hlidam se uz ted, stravuju se tak nejak typicky cesky ve smyslu, ze veproknedlozelo jsem mela naposledy o vanocich, prevlada spis libove maso, brambory a jine prilohy. Prakticky temer vubec nevarim omacky, ale nejim ani klicky ani otruby a po sojovem mase je mi jaksi divne a tezko. Zeleninu mam rada, ale ne natolik abych z ni udelala zaklad sveho jidelnicku. Ty z vas, co vynechaly pecivo a prilohy, jak prosim vas vypada vas denni jidelnicek?
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.