Objevila jsem do chytrého telefonu báječnou aplikaci "Kalorické tabulky". Nainstaluješ do mobilu, zadáš svoji váhu a výšku, pohlaví.... a ono ti to spočítá, kolik máš sníst za den kalorií (bílkovin, tuků, sacharidů). Vtip je v tom, že máš všeho sníst 100%. Vkládáš pak svůj jídelníček a apka počítá a počítá... Časem jsem pochopila, jak má asi zdravý jídelníček vypadat. Někdy neodolám, dám si sladké pečivo, gnochi se smetanovou omáčkou... Ovšem dalším jídlem to hned kompenzuju. A výsledek? Necvičím, nehýbu se (měla bych s tím začít, já vím, ale mám ostruhu a obrovskou lenost) a hubnu kilo za týden. Doporučuju.
Ve finále ale musím uznat, že jde vlastně o to, co tu píší ostatní: omezit bílou mouku, tučná masa, uzeniny... Z masa jím převážně drůbež (jen občas ujedu na hovězím), hodně jím vejce. Bílou mouku jen ke snídani, bez chleba s marmeládou bych nevydržela. V jídelníčku mám mnohem víc ovoce a zeleniny, luštěnin...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.