Tak já můžu říct, že pro mě pobyt 3 týdny v nemocnici v 6 letech osamotě prostě traumatizující byl (o to víc, že to bylo infekční a v drtivé většině mohly návštěvy jen za sklo). Pobyt cca v roce si nepamatuju ale tohle jo a nebylo to příjemné byť jsem cca třetinu doby byla mimo. Ono ani pobyty 6 respektive 10 týdnů v ozdravovně v 8/9 letech nebyly nic super :( mě přijde, že spousta lidí si to trauma nepřipouští a jedou stylem já to zvládnul, zvládnou to i jiní. Samotné ybch dítě v nemocnici nikdy nenechala, pokud by to šlo nějak zařídit (samozřejmě že extrémní situace, dky jsou v nemocnici oba,s e řeší blbě)....
Jen dodám,ž e mamka nidky nevyšilovala, ale já holt byla labilní dítě no..... Ono když v šesti letech dostanete zánět mozkových blan, tak být sám je vážně super :(
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.