Diva Baro, "Já jsem rozhodně za, aby rodiče byli ti poslední, kdo rozhodnou."
Tak to mame tady u nas, v Severnim Poryni a Vestfalsku. Pred lety to tady bylo jako ted v Cechach, rodice si v podstate mohli delat, co chteli. Vedlo to k dost problemum prave kvuli velkym vekovym rozdilnum ve tride, dospelym v gymnaziu pred maturitou... Tak se zavedlo DATUM. A dite, co je pred a rodice si preji odklad, musi mit opravdu obrovsky problemy dolozeny doktory a psychology, vpodstate musi byt opravdu postizeny. Jinak nemas sanci.
Starsi dcera je narozena 3.9., datum bylo 30.9., je druha nejmladsi je tride.
Koukla jsem, tak to je v jinych spolkovych zemich: datum je vsude mezi 30.6. a 30.9. Mladsi deti muzou i driv, poradni (a i rozhodujici😂) hlas ma pak skola.
Odkaz v nemcine tady: https://www.bildungsserver.de/innovationsportal/bildungplusartikel.html?artid=1098
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.