12.10.2005 8:11:21 Blanka, syn
Středa
Lidko, takovou "matičku" jsme potkali taky - když jsme leželi na té interně podruhé - byli jsme na pokoji ze začátku sami, asi 2.den tam přeložili chlapečka z JIPu - ten měl opravdu zápal plic. Byl o 2 měsíce starší, ale strašně maličký, půl roku by mu nikdo nehádal...Měl ještě horečku, kašlal a pořád plakal - bylo mi ho líto - měla mu přijít maminka, ale ta se tam objevila jen 1x za 3 dny, co jsme tam byli i my, zeptala se MĚ, jak se mu daří, koukla na něj zdálky a zmizela. Vzhledem k tomu, že byl na pokoji, kde měly být i matky, tak na něj sestřička měla čas až naposled - nakonec to dopadlo tak, že jsem řekla, ať ho jen vykoupe a zbytek přes den jsem obstarala sama - když se najedl, přestal plakat a dokonce se usmíval:-))). Tak jsem se starala o podivná dvojčata - 4 a 6 měsíců, ale jedině tak jsme se všichni aspoň trochu vyspali - jinak by byl probrečel celé dny. Neměl ani vlastního dudlíka...Nevím, kde se jeho máma toulala 3 dny - pak jsme my šli domů...Tímto takovéhle choroby u nás skončily a za půl roku se objevily bolavé uši a ty nás pronásledují dodnes...to už znáš...
Musím Š. pochválit - včera po dlouhé době měl večer úkoly hotové a dokonce připravené učení než odcházel na kroužky - to se snad stalo letos poprvé :-)))Odchází totiž v 16,00 a vrací se až v 19,00 - pokud úkoly nemá, je to "akce" tak do 21,00 a před 22. hod spát nejde - hrůůůza.
Odpovědět