| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Zamlklé těhotenství

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 820] Názory 821830 z 35435  [Dalších 34605 >>]
Stáňa * 7932
29.12.2013 21:11:28
Romčo,
zkus konvičku Rhino na proplachování dutin vodou s mořskou solí (doporučuje to i primař ORL V TU při zánětu dutin)- několikrát dennně: http://www.rhinohorn.cz/
Vypadá brutálně, ale pomáhá to.

Nosní kapky předpokládám používáš, že?

S babičkou je mi to líto ~6~
Romana32 27719
29.12.2013 12:17:16
Ahojky.

Zerat, gratuluji k přestěhování~x~. Domeček je krásný a obdivuji Vás, že jste se zvládli tak rychle zabydlet~R^. Prosím Tě, pravděpodobně mám ucpané dutiny. Pomůže mi na to něco jiného než ATB? Doktorka má dovolenou a já si nemůžu dovolit zůstat doma na neschopence. Hlava mě bolí už skoro 3 týdny.

Holky, u nás je nálada pod bodem mrazu. Před Vánocemi odvezla moji babičku rychlá s mrtvičkou. Sice se to zlepšuje, ale obden jezdíme do nemocnice se smíšenými pocity co nás čeká.

třešničkaA,Tom 09+David 13 119170
28.12.2013 19:19:31
Zerat díky moc.Dneska je mi po 5 dnech neustálých teplot v rozmezí 38-39 už dobře.Ale byla to katastrofa a zrovna ve svátky no zákon schválnosti.
No představit si,že bych se měla ještě stěhovat asi by mě piclo.Klobouk dolů,že jste to zvládli.~R^
Taky ti přeju,at se brzo dáš dohromady.~;)~;(( Máš výhodu,že můžeš i silnější léky.Já si to kvůli kojení dovolit nemůžu.Sice kojím už jen ráno,večer (jako druhá večeře) a v noci,ale stejně to jde i tak vše do mlíčka.Po ibalginu mi bylo sice líp,ale za těch 5 dní v teplotách jsem si ho dala jen dvakrát fakt jsem nechtěla riskovat,jinak jsem dávala pořád obyčejný paralen.
zerat 18305
28.12.2013 18:49:15
Hezký sobotní podvečer přeji! :-)

Včera jsem mluvila s truhlářem, - dvířka na myčce do konce ledna vymění za světlá - hned 6.1. je prý objedná. S troubou je to složitější - lidi kvůli zdražení vykoupili, co se dá,- tudíž mnou vybraný typ není od října k sehnání ~n~~n~ a jelikož se na kuchyni spěchalo, tak truhlář vzal rychle, aby vůbec byla o třídu vyšší, ale zase aby se vešel do dané ceny, tak chudší o ty funkce, které jsem chtěla (sonda, aqua clean). Zanadávala jsem si a asi budu nadávat často ~f~, ale uznávám, že lepší nějaká trouba než žádná. Navíc tahle je opravdu fajn, jen bez těch vychytávek, které jsem chtěla. Otázkou je, jestli bych třeba tu sondu využila ~d~
No nic, to mám za to, že jsem machrovala u kamarádky, která mě na tu troubu navedla, že budu mít lepší než ona ~f~~q~ ~n~ ~7~ Lepší mám, ale ne ve výbavě :-)

Třešničko, vítej do klubu. Jak jsem psala, s něčím takovým stěhoval manžel - divím se, že to náročné stěhování v takovém stavu přežil ~6~ Já to mám teď - dnes je mi asi nejlíp za poslední dny, ale stále mě bolí nohy, klouby, koleno úplně šíleně - takže se vyhýbám schodům, dopuju se Ibalginy, protože nemůžu v noci spát, nemůžu si lehnout na bok, jak se mi začnou dotýkat boky kolena, tak šílím ~7~ Už si připadám jako feťák - jím Proenzi kvůli tomu kolenu, na křečovky láduju cosi podobné Detralexu, ale volně prodejné, Ibalginy střídám s Paralenem plus grip... Hned v pondělí se musím objednat na ortopedii... Tobě přeju rychlé uzdravení ~x~
třešničkaA,Tom 09+David 13 119170
26.12.2013 19:44:35
Ahoj holky.Užijte si vánoce se vším všudy a zbytek letošního roku.A do nového roku jen to nejlepší.~x~

Já si bohužel letošní svátky vůbec ještě neužila od pondělního večera až do dneška furt horečkuju,dopuju se paralenama a občas dojde i na ibalgin,který při kojení se moc nedoporučuje.Nevím co to je~d~,nic jiného mi kromě teploty není,žádný kašel ani rýma,jen mě v úterý začly bolet všechny svaly,ale to přešlo.Asi nějaká viroza,ale ještě jsem takovou,že bych měla jen teplotu neměla.

Zerat super,že jste se stihli zabydlet do vánoc.Já si teda stěhování s dětmi představit nedovedu,zatím jsem se stěhovala jednou jen já od našich k mému chlapovi,ale to jen čistě oblečení,takže si ani nedovedu představit jaké to musí být,když stěhuješ nábytek a veškeré serepetičky.Klobouk dolů,že jste to zvládli i s dětma muselo to být hodně náročné.

Jájo držím pěsti,at nás zahlcuješ jen samýma dobrýma zprávičkama o tobě a miminku.Jsem moc ráda,že je vše ok.~;)~;((

Leontýnka+3 26083
26.12.2013 16:02:25
Ahoj děvčata, taky se přidávám s přáním krásných a klidných Vánoc a hlavně kopy zdraví do roku 2014.

Jituly Maruška je krásný andílek ;)

Zerat gratuluju k domečku, přeju ať se vám dobře bydlí a jste spokojení. Stěhování je náročné vždycky, já to absolvovala tolikrát, že už ani nepočítám, ale s dítětem "pouze" dvakrát. A vloni velký třesk, kdy se sice nestěhovalo, ale ten binec kolem rekonstrukce stál taky za to. Taky se osobně přimlouvám za rozbití té tmavé fronty nějakými světlými dvířky. Přijde mi, že to dost splývá s podlahou. Ale ať se ti dobře vaří a peče. Já si letos taky naplno konečně užívala novou troubu, poprvé jsem pekla vánočku a měla úspěch.

Jájo moc a moc přeju, ať miminko i ty prospíváte co nejlépe a dobře to doklepete do zdárného konce. Už tu dlouho nebylo žádné čerstvé miminko ;)
Janina&2 6551
26.12.2013 14:07:00
ahoj holky,
doufam, ze travite krasne vanoce.
my meli na stedry den plan B :) vecer 23. na mne skocil nejaky 24hodinovy strevni virus a tak jsem 24. byla v posteli, snedla pul precliku z donuceni a vecer 2 suche brambory. manzel udelal nahradni jidlo (losos s bramborem) a stedrovecerni veceri jsme dohnali az vcera - tedy cast, protoze v planu byli na stedry den 4 chody, ale vcera jsme udelali jen 2 a i to mi stacilo, nebyla jsem 100% fit a po jidle jsem si lehla jak jsem byla utahana.
dneska brzo rano kluci odjeli na 2 dny do Alp lyzovat (u nas je +10°C), v planu bylo, ze mozna pojedou, ale ubytovani a kam presne koukali az vcera po poledni.

zerat,
domek vypada moc pekne! fasada se mi taky libi. u kuchyne mas pravdu s tema svetlyma dvirkama, k tem svetlym suplikum na levo se to hodi vic, kdyz tam ta jedna bila dvirka budou a taky bych volila tu mycku.
a je super, ze se to vsechno zvladnlo pred vanoci. Preci jen ted jsou dny volna a je vic casu neco udelat.
at se brzo zbavis nemoci (snad to nepredas holkam) a muzes jeste nabrat sily nez zas zacnes chodit do prace.
zerat 18305
26.12.2013 11:16:27
Jen teda ještě dodám, že koupelnu ještě hotovou nemáme. Jelikož sprchový kout přišel s rozbitou zástěnou, tak stále čekáme na novou část zástěny a bez té zkrátka namontovat zástěna nejde, takže sprchování je trošku dobrodružné. Navíc jsem zjistila až po několika dnech používání, že mi truhlář nainstaloval jinou troubu než jsem chtěla ~8~ Je to stejná značka ovšem bez teplotní sondy a bez aqua cleanu-rozdíl v ceně pár set... Strašně dobře se v ní ale peče (vánočka je prý nejchutnější, nejkypřejší jakou jsem kdy pekla), takže se s tím nejspíše smířím, že ty dvě funkce mít nebudu ~k~ resp. truhláři zavolám a uvidím, co mi na to poví, ale jelikož jsem v troubě už x-krát pekla, tak počítám, že už výměna možná nebude. Jo a ještě u kuchyně na myčce měly být světlá dvířka a on tam dal tmavá - to ještě budeme dodatečně řešit, jestli nechat tahle tmavá nebo dát světlá a nebo dát světlá na jinou skříňku. Přijde mi, že to jednu světlou plochu v čele kuchyně chce ~d~ Do alba, které jsem založila kvůli vám a odkaz je na zamlklinkách jsem Vám dala pár zabydlených fotek - u kuchyně dodám, že vedle lednice směrem k oknu ještě přibudou poličky :-)
Jinak jsem s volbou spotřebičů více než spokojená ~R^:-)
zerat 18305
26.12.2013 10:59:30
Ahoj holky, taky dodatečně přeji všem krásné vánoční svátky a do nového roku, jen to nejlepší! ~;((~x~~x~

Jájo, je super, že dodáváš samé pozitivní zprávy! ~g~~R^

Jelikož jsem vás tu zahlcovala zprávami o domečku, tak jen hlásím, že už jsme od pátku na novém! ~:-D Všechno klaplo - vysoušeče vytáhly přes 100 litrů vody a od čtvrtku jsme je nezapnuli a vlhkost se pohybuje od 45% po 55%, což je prý super!
Když truhlář viděl, že prostě kuchyni chceme, tak nám sem ve čtvrtek dali rovnou i zárubně a interiérové dveře ~g~ Jen jsme teda hrozně unavení - to stěhování bylo děs a hrůza - přebrat 80 banánových krabic a nejrůznějších pytlů s drobnostmi... šílenost! V sobotu jsem zabydlela kuchyni a postupně dolaďujeme zbytek místností. Tuto noc už jsme konečně spali na postelích ~:-D ~z~
Jediný kaz na kráse je, že manžel stěhoval s chcípajdou a teď ji mám já, což je fakt super s teplotou, neustále tekoucím nosem, bolavými všemi klouby umývat okna, leštit koupelnu a WC, přebírat krabice a vynášet je těžké... na půdu ~8~ Doufám, že opravdu tohle bylo naše poslední stěhování! Nikdy více bych tohle už nechtěla podstupovat! ~:-D
AneJa 53120
26.12.2013 10:41:21
Krásné Vánoce a vše nejlepší do nového roku přeje AneJa s rodinou :o)

Jájo, tobě moc gratuluju, sice opožděně, ale o to upřimněji a přeji ať vše dobře zvládneš. Moc na Tebe myslím.
[<<Předchozích 820] Názory 821830 z 35435  [Dalších 34605 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.