Peti, prosím na adresu moje jméno.moje příjmení@seznam.cz. Do té rekvalifikace bych asi šla - budeš mít víc možností, širší sortiment... A na Rakovci budeš kromě masáží trhat i obočí . Mirádo, vás jednou to lego vystrká z bytu. Děvenky mě překvapily svou stížmpstí, že vždycky chtěly lego a nikdy ho nedopstatly. Ovšem nikdy si o ně nenapsaly a faktr fšechny skrytá přání neznám. Pošlu je do Libně. Já se taky flákám doma, dneska jsme vyrazily do města, neb tec rodu byl v práci. Moje naivní představa byla taková, že v 11 budeme ve městě, okouknmeme orloj, zkusíme ulovit kuličku, půjdeme na vástavu o rvorepubblikp´vých hokynářích a kukneme, zda něco úěkného nemajé ve slevách. Chrápač B. vše zhatil, nakonec jsme jen proběhly nějaké obchody, nic extraslevněného jsme neklofly, ale díky nákupu zimních"goreteků" na hory plus několika drobností (pokud se rifle na mou obří zadnici dají nazvat drobností) jsme utratily nekřesťanské peníze.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.