Jaani, ahoj, naprosto s tebou souhlasím. V tomto případě nemůže být o hyenismu žádná řeč! Henri na to má nárok.
Henri, není to běžné, aby se někdo vzdal dědictví. Znám takové případy, ale mnohem častější je přijmout tu část dědictví a ten nárok v dědickém řízení uplatnit. V tomhle tvoje matka nemá pravdu, není to zbytečné papírování, to je jen výmluva. Ona chce vše pro sebe, ale ty máš na svůj podíl právo. Tvoje matka na tom špatně nebude, když bude mít příjem z pronájmu druhého bytu. Jinak já jsem na tom velmi podobně, moji rodiče mi nikdy žádné peníze nedali ani nepůjčili, mají dva byty, my platíme hypotéku. Nikdy ani nehlídali vnoučata, jen párkrát za celý jejich život. Rodiče si žijí svůj život a já to respektuji. Moji rodiče jsou o 10 let starší, než tvoje matka a vypadá to, že za života majetek řešit nebudou. Budeme to muset s bráchou potom nějak vyřešit sami.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.