V pondeli jsem nechala Simona poprve naockovat, dostal jen Hib. A zatim jsem velice spokojena, obeslo se to bez horecky. Za 14 dni ho ceka obrna, dr. mi navrvhovala, at ji zacnu ockovat az v zari, ale v lete budeme hodne cestovat, tak jsem chtela, aby uz mela aspon rozockovano. Nechala jsem si ho zvazit a ma 6450g. Takze budu muset trochu pritlacit s prikrmy, pribira hodne malo. On to vybeha, uz leze pekne rychle, splha do vysin, nastesti nepada na hlavu jako Robin v jeho veku. Jen jsem se radila s dr., co mu pridat k zelenine a ovoci, kdyz ma porad zacpu. Tak zkusim nejakou neryzovou kasi a pridam uz i maso k zelenine. Ikdyz koukala jsem, ze ho drzim zkratka oproti jinym detem tady. Ale na tvaroh a podobne veci si jeste bude muset pockat.
Tussi, s prujem moc neporadim. Simonovi po ATB pomohla mrkev, tim tenkrat prujem skoncil.
Hrosiku, nemyslim, ze tim, ze Hani je drobek, ze je pomalejsi. Spis to byva opacne, cim mensi, tim lip se jim hybe (ikdyz kamaradka ma barokniho andelicka a je stejny rychlik jako Simon). Co rika Ema na studenou sprchu?
Jeste me napadlo, ma tu nekdo starsiho sourozence, co vubec nezarlil?
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.