Ahoj holky, krásný večer, muž vzal Emku do Globusu a já si od ní alespoň na hodinku odpočinu... jindřiško, Em měla taky kolem 8kilčo v roce, te%d má 3,5 a má 13kilo a cca 99cm :o) A hana, však vítš, krátkej prcek... taky jsem zjistila dle fotek, že Emča už šla na 4, hana ne... ale myslím is, že je to opravdu i tím, ež je malá váhově i výškově, že jak poruste, tak zesílí dál a dojde ji to, že by mohla... ale zase mám klid, když jen couvá :o) zase ale Ema necouvala, ta válela sudy...
my si užily nádhernou nedělu. Muž nejel na domeček a byli jsme ve Vyškově v dino parku a zooparku, fotky na FB... užili jsme si nádherný rodinný den všichni spolu a bylo to super. Moc mě pomohlo, že jsme byli spolu, povídali si a tak...
Dneska hana dostala poprvé ovocný pyré, tož jsem zvědavá... kojím totiž co hodinu a půl až dvě hodiny celou noc zase pár nocí a padám furt na ústa... deficit strašnej už...
leze na mě trošku rýma, z toho počasí, i na Hanu... tak snad se nerozjede, potřebuju chvilku bez nemocí :o) teprve te´d dávám dokupy byt....
zítra jdu s holkama na vyšetření očí tady v obci. Rok co rok je akce, pro děti od 6měsíců nějakou metodou spešl, od metru během pár vteřin zjistí vadu očiček... tak sand nic nezjistí, já i muž brejle, brejlatý rodiny...jdeme až před 19h, uf... dřív už nebyl volný termín...
Tussi i já závidím už i ten počůraný test!!!!! A kopanečky a bříško, myslím, že to bude vdžy chybět i kdybych byla těhotná 10x... je to něco úžasnýho a já bych to přála na jeden den zažít každýmu chlapovi...
držte se, všechny nemoci posílejte pryč!!!!!!!!!!!!!!!!
u nás funguje na imunitu asi studená sprcha...od tý doby, co Em sprchujeme studenou sprchou, má mnohem lepší imunitu a průběh i rýmy... a to začla ona, chtěla a směje se u toho, baví ju to, ledová sprcha a pak klasika koupačka... já bych se u toho asi pos.....
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.