16.5.2012 23:49:31 Lei
Re: Zdravý životní styl
Ahoj Pilar,
jako bys psala o mně, s tím rozdílem, že já jsem jedlík sladkého, ale jinak to fakt sedí. Dceři je rok. Po porodu mi zůstala navíc 4 kila. Není to v podstatě vidět, ale přesně jako Ty nedopnu kalhoty a prostě přes stehna některé ani neobleču. Zajímavé však je, že od té doby vážím pořád stejně, ať se cpu nebo ne, váha prostě pořád ukazuje ta 4 kg navíc. Koncentrují se na břiše a tom pozadí, ráda bych to shodila, dělám ale poslední ročník vejšky, takže spíš sedím nad notebookem a stresuju se, po nocích se učím a luxuju ledničku - dost si proto slibuju od toho, až tohle skončí, že se začnu víc hýbat, chodit s dítětem víc ven na delší vycházky (teď venčí hlavně prarodiče), budu pravidelněji a víc spát a bude léto, kdy člověk jí přece jen lehčeji. Uvidím. Bohužel nejsem sportovní typ, ačkoliv mi stačí málo pohybu a vypadám vcelku k světu. Skoro si fakt myslím, že je to nějaká nynější životné etapa a buď na ní ustrnu, což nebude zas taková tragedie, nebo se mi ji podaří zvrátit. Upřímně, jako sladkožrout jsem si pořád říkala, že se ten metabolismus musí někdy otočit, že není možné, abych se tak cpala a pořád měla do těch 60 kg...
Odpovědět