28.3.2013 13:08:22 Monikaa
Re: Kila po dětech - dají se shodit disciplínou?
Mně podobná témata dost dráždí, protože každý vychází hlavně ze svojí zkušenosti a lidi nejsou stejní. Takže univerzální pravda není.
Ale teď moje zkušenost: Po dětech vážím sice stejně jako před dětmi, ALE mám o jednu konfekčí velikost víc (a to mi vadí)... Pokud bych měla kupu dětí (jakože mám jenom dvě), fakt nevím, jak bych dopadla, myslím, že vzhledově bych se klidně mohla blížit Věstonické Venuši a to při stále stejné váze.
A další moje zkušenost: Váhově mě ani tak neohrožovalo těhotenství, ale vypětí po porodu. Zkráceně noční vstávání a kojení (obě moje děti byly v noci HODNÉ, to zdůrazňuju). Bylo mi z toho TAK blbě a byla jsem z toho TAK vyčerpaná, že jsem prostě ujížděla na cukrech a celkově nevhodné stravě. U druhého dítěte už jsem to tak nějak věděla a dávala si opravdu pozor na to, abych jednak nikdy neměla ani na chvíli hlad (poté následoval útok na čokolády apod.) a abych opravdu hodně odpočívala přes den, pokud možno spala (jinak následovaly opět útoky na rychlé cukry). A zase, pokud bych měla kupu dětí, pochybuju, že by se mi dařilo optimálně přes den odpočívat a stravovat se (tj. nemít nikdy ani na chvilku hlad, jak píšu výš).
Odpovědět