Vyšla z mého jídelníčku, který prohlásila za vcelku dobrý. Protože jsem ale při tomhle slušném jídelníčku nehubla, použila většinu rezerv: minimum přidávaného tuku při vaření, nezahušťovat vůbec, do ničeho žádná smetana v jakékoli podobě (je jedno, že je jí tam málo, já prostě potřebuju, aby tam nebyla vůbec), upravila velikosti některých porcí - něco nahoru, něco dolů. Stavěla energetický denní příjem na můj běžný denní režim bez nějaké dodatečné sportovní zátěže. Definovala nějaká povolitelná porušení - jak často, co asi. Pravidelnost, jiná struktura množství konzumace v rámci dne... Směr, kterým jsem se ubírala, ale od ní jsem dostala naprosto jasné pokyny a ony na mě prostě fungují. Po letech jdou kila konečně dolů, aniž bych měla hlad, neustále přemýšlela o jídle nebo trávila večery v tělocvičnách. Jo, kdybych ty večery trávila v tělocvičnách, mohla bych mít vyšší denní energetický příjem, jenže u nás je to zatím organizačně taková pakárna, že stres za tím stojící se nevyplatí. Takže chodím - a chodím dobře a chodím ráda.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.