28.3.2013 21:39:42 HS 2 děti
Re: Kila po dětech - dají se shodit disciplínou?
S tím hubnutím je to stejně individuální jako třeba se striemi. Během každého těhotenství jsem nabrala skoro 30 kg a jediné nezdravé jídlo které jsem v těhotenství snědla byl smažený sýr (a ten jsem si dopřávala po těch pravidelných těhotenských prohlídkách u nás na poliklinice - nevím kolikrát jsem u doktorky byla na prohlídce, ale každý týden to rozhodně nebylo!). Sousedka byla těhotná úplně stejně jako já, takže si dovedete představit ty PONIŽUJÍCÍ (pro mě) komentáře od společných známých, jaktože ona nemá vůbec břicho a já už vanu!? (jako bych za to mohla). Na druhou stranu - mě se neudělala na břichu ani jedna jediná strie (na prsou bohužel ano), zato ta sousedka měla ke konci těhotenství břicho celý fialový-jedna hnusná strie vedle druhý. Moje matka taky žádný strie neměla, takže nejspíš půjde o rodové dispozice?
K hubnutí. Těch skoro 30 kg nabraných po každém těhotenství (mám děti 5let od sebe) odešly dolů tak nějak samy. Mám navrch asi 3 kg. Bohužel se mi taky "rozplácla" noha...uvědomila jsem si to až letos, konečně jsem se dostala na lyže a nemohla jsem oblíct přezkáče!!! :-/
A určitě je pravda, že někdo stresem hubne a někdo přibirá. U nás v práci byl katastrofální stres, půlka oddělení tloustla a půlka hubla, přitom jsme jedli to samý a domu jsme se dostávali tak pozdě, že už na jídlo nebylo pomyšlení (můžu odpřísáhnout za sebe - byla jsem v té skupině která tloustla "ze vzduchu"). Ten stres možná způsobil i to enormní přibrání v těhotenství, já byla ve stresu furt a sousedka (ta těhotná stejně jako já) "vyzývaná"-měla absolutní servis od rodiny a manžela, já neměla servis žádnej a ještě jsem dělala pomyšlení starší dceři. Taky jsem chodila spát ve 3 ráno a ta moje sousedka v 8 večer (mohla si to na rozdíl ode mě dovolit).
Odpovědět