11.10.2013 9:54:46 Anna Veselá
Proteinová dieta KetoDiet
Máte někdo zkušenost s touhle dietou? Opravdu to funguje, nebo je to fake a další tahání peněz z důvěřivých lidí? Lze si po ukončení programu skutečně zhubnutá kila udržet, nebo bude následovat klasické jojo?
Pro ty, kdo neznají, přiblížím. Dieta má tři fáze. V první fázi (cca 4 týdny) se pije 5x denně speciální proteinový nápoj a může se jíst pouze pár vybraných druhů zeleniny. Druhá fáze by měla trvat 1,5-2 násobek první doby, protein se pije 3x denně, smí se všechny druhy zeleniny a nízkotučné bílkovinné potraviny (takže maso, tvaroh, vejce atd). Třetí fáze - protein jednou denně a jinak klasická racionální strava se vším všudy, jen lehce omezit sacharidy (takže méně příloh, opatrně s ovocem apod).
Švagrová tímhle způsobem zhubla už 16 kilo, neteř dokonce přes dvacet, teď se na to dala i moje mamka a brácha. A samozřejmě mě do toho lákají taky, i když tedy já stále odolávám, váhám a sbírám informace... Ale potřebuju shodit cca 20-25 kilo, takže se pomalu kloním k možnosti to zkusit.
Co vy na to? Máte někdo zkušenost? Pište, raďte, jsem zvědavá na reakce. Pěkný páteční den všem.
Odpovědět