11.10.2013 12:15:02 M a 1
Re: Proteinová dieta KetoDiet
Kup si za 250kč knížku Krabičková dieta. Mě se chtělo pro mě a manžela vařit podle toho asi měsíc a něco a zhubli jsme každý tak 4kg, jen pak začly miminku růst zoubky a bylo po přípravách :).
Je to vyvážená dieta, spočítaná podle váhy člověka, pohybu. Nehladověli jsme naopak někdy mi přišlo toho jídla až moc (třeba oběd a stejná porce večeře) a nevěřili jsme tomu, že při takovém množství lze zhubnout a ono to šlo prostě samo, bez hladu.
Příští týden zase začínáme.
Výhodu vidím v tom, že se podle té knihy naučíš vařit tak abys netloustla, budeš si umět pohlídat velikost přílohy (v podstatě je to sacharid a z toho tlousneš), budeš mít v hlavě váhu a představu kolik toho opravdu sníš, kolik bílkovin, kolik sacharidů, kolik zeleniny...
V knížce je rozepsaný jídelníček na 6 týdnů (je i druhý díl s jinými recepty), vypíšeš si to na lístek a podle toho nakoupíš a co jsem ocenila, že jsme 2x týdně jedli rybu, protože prostě byla v receptu :). Jinak ji máme tak jednou za 14 dní... některé recepty jsou podle mě nechutná kombinace, jiné super chutné.
Ale prostě jinak to nejde než "nežrat" :D a hýbat se. V podstatě stačí pak už dopočítávat přílohy - budeš vědět kolik to má sacharidů (to já věděla po týdnu vážení) a kolik toho na svou váhu můžeš sníst. A víš, že svému tělu neubližuješ hokusy pokusy....
Ač podle toho teď nevařím, mám v hlavně tu velikost sacharidové přílohy pro mě a většinou se snažím ji dodržet a s váhou jdu stále pomaličku dolů - asi 0,5 - 1 kg za měsíc, což je super, protože mám váhu -6kg než na začátku druhého těhotenství. A už mi zbývá jen 5 kg do mé váhy před těhotenstvími.
Nebo pokud chceš dietu na rychlé zhubnutí, ale zdravě, které ti neulíží zkus se na FB přidat do skupiny RAW. Je to sice životní styl, ale někdo to používá i jako zdravou dietu, která podle mě nemůžu ublížit naopak přežraným evropanům jenom prospět :).
Odpovědět