8.1.2014 10:38:18 propiska
Re: Jak zacit hubnout
Do Expresky ( Contours je to samé) jsem chodila jeden čas, problém byl, že podepíšeš papír, že jsi zdravá a v pořádku a cvičitelky tam byly studentky, které toho moc nevěděly, prostě brigáda. Pokud jsi nikdy necvičila, vůbec to nemusí být vhodné pro tvoje klouby atd. Chce to opravdu radši cvičit pomalu a pod dohledem a nejdřív to vzít přes ortopeda nebo fyzioterapeuta, než se pustíš do nějakého cvičení. Přece jenom zdraví je nejdůležitější.
Já jsem si přes vánoce nadělila a včera skončila 14denní hloubkovou detoxikaci, přitom se hubne- 3-9kg, záleží na konkrétní situaci- očista střeva od letitých nánosů...je to fajn a určitě i tohle na začátek doporučuji. Je to jen upravený jídelníček, jde to i při práci i doma. Je spousta detoxikačních center, kde by opět poradil odborník- sám na vlastní triko ne, chce to mít oporu v někom,komu můžeš kdykoliv při detoxikaci zavolat- bolení hlavy apod. při uvolňování toxinů a škodlivin z těla, probrat jídelníček při tom čištění, co na průjem, na zácpu....držím palce, hlavně mít vůli a nebýt na to sám, pak to půjde.
Odpovědět