Re: My všichni školou povinní - jak by dopadl Jirka Oliva dnes?
My nezpoznali konkrétní problém, řešilo se to až za pochodu a škola se pochopitelně měnila. Ale mohla se změnit a mohlo se to řešit, což dřív prostě nešlo. Já si pamatuju, jak ve škole jako holka jsem měla obr konflikt se svou třídní učitelkou a vyústilo to ve velký následky pro mne. Sice jako nejlepší řešení se jevilo odejít do vedlejší školy, ovšem bylo mi doma a u ředitele vysvětleno, že tohle se jeví pro mne vždy špatně a není to vhodné a řešení se najde tam, kde jsem byla. Nebylo prostě úniku. Sice jsem chodila na spoustu hodin do vedlejší třídy, ale nepochopila jsem, proč nebylo možný mě přeřadit tam natrvalo - asi aby si nezadali.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.