Asi jsem přišla o kamarádku
Stalo se vám některé, že jste prostě ztratily svou nejlepší kamarádku po letech? Mi se to právě asi stalo, moje nej nej kámoška dvacet let (dokonce přesně téměř :), kdy jsme věděly o svém každéím prdu a prostě opravdu vše, jako bychom byly dvojčata a to jsme byly na jendom místě z těch dvaceti let cca 2 roky, pak jsme každá žily někde jinde, ale volaly jsme si snad každý den, někdy i několikrát denně. Náš vkus jak v oblečení, tak i v chlapech a i v politických názorech se zcela lišily, a my jsme si užívaly, že jsme tak rozdílné, což nás spojovalo. I naše životy jsou rozdílné, ona žijící v zahraničí, nyní manžela, žijící v lukrativní části města ve svém domě, nozí netrpí, ale odmakají si oba svoje, pokouší se o mimčo už cca čtyři roky mám dojem. Já opak, hluboko do kapsy, single maminka malé holčičky, žijící na sídlišti, které se dá říct žije non stop :) Poslední dobou toho bylo na nás hodně, ona, stejně jako já před lety, přišla vloni o maminku, rekonstrukce domu a liché pokusy o mimčo přinesly své nervy, a já, kdy mám dny vypočtené snad na minuty, abych vše stíhala, a víkendy brigády, stíhat kroužek, pravidelné návštěvy u dr a logo, našponovaný rozpočet, který rozpočtu tak, abychom měly, a i ušetřily na různé věci, ale přináší to taky své nervy někdy :) a po jednom nedorozumění v cca září, sice zde pak byla na návštěvě, kterou ona sama navrhla, ale už si píšeme jednou za týden, a to ještě jen si sdělujeme váhy a míry, protože jsme se rozhodly na velký tuning na léto :) a to je celkem blbé, když je to tak málo a jen váhy, a když písnu něco, nějaký odkaz z netu, tak jen pošle smajlíka, nebo dokonce už ani neodpoví, a sdělovat si do konce jednou týdně míry bez ničeho dalšího se mi taky nechce, logicky, tak mám dojem, že jsem prostě přišla o kamarádku, kterou jsem měla dvacet let. dvacet let na telefonu snad pořád, najednou toto a já celkem nevím ,co dělat, zda něco dělat, mrzí mě to, ale nehroutím se z toho, mrzí mě, jako by mě ubyla má část, má paměť a kus mně, jakoby menší restart. A nejhorší na tom je, že nemám žádnou dobrou kámošku, které bych to řekla :)))) stalo se to někomu?
Odpovědět