Simi - ale to já chápu, že nejsi celou dobu single, ale dle popisu intenzivní komunikace mi to připadá jako ve vztahu. Já takhle často komunikuji jen s tím s kým žiju. S rodiči, pak s přítelem, manželem. Kdybych xplubydlela s kamarádkou, tak s tou. Prostě taková tak dennodenní komunikace.
S kamarádkami jsem v kontaktu několikrát do týdne nebo se třeba několik týdnů neozveme, když není čas. Nebo jen krátká sms. Mám jednu dlouholetou kamarádku a v pubertě jsme mluvili denně ve škole a pak si ještě volaly. Postupně se to změnilo, jsou období kdy mluvíme denně a pak zas klidnější, kdy se potkáváme nebo vidíme méně často. Pak mám kamarádky/příbuzné, u kterých vztah ochladl a pak se po celkem dlouhé době obnovil, někdy ne.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.