Vůbec bych vztah s takovou frekvencí vzájemného kontaktu nedokázala udržet. Já mám svoje kamarády ráda, ale vůbec nemám potřebu si s nima pravidelně volat či psát. Jsem takový antisociál, živá přítomnost někoho, koho mám ráda, se mi líbí a jsem v tu chvíli spokojená, ale potřebu si vyměňovat v mezidobí informace mám minimální. Pokud tedy není potřeba něco praktického řešit. I frekvence jednou za půl roku by mi připadala dostatečná, abych dotyčného nadále považovala za kamaráda. Sama mám s jakýmkoliv odepisováním či telefonováním problém - a to i s voláním manželovi, rodičům, sestře. Prostě by mě taková frekvence kontaktů vysilovala, chápu kamarádku, že to zpomaluje...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.